Αγαπητά μέλη,


στις 11,12 και 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χανίων.
Με το συνδυασμό του κ. Μαργαρώνη Γιάννη, στον κλάδο των Υπηρεσιών είναι υποψήφιοι η πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης Νομού Χανίων Άννα Σαματά,ο Ψαρουδάκης Νεκτάριος (αντιπρόεδρος ΕΒΕΧ) και η Δρακακάκη Άννα (μέλος ΔΣ του ΕΒΕΧ).
Ζητάμε τη στήριξη των μελών μας ώστε οι ανάγκες του κλάδου της εστίασης να έχουν αντιπροσώπους σε υψηλότερο επίπεδο και να μπορούμε να διεκδικήσουμε ακόμα περισσότερα δικαιώματα.
Ήδη, μέσα από τον αγώνα του Συλλόγου μας έχουμε κατορθώσει να βρούμε εναλλακτικές οδούς ώστε να αντιμετωπίσουμε τις ΑΕΠΙ/GEA/ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ και πιστεύουμε ότι μπορούμε να παλέψουμε για ακόμα περισσότερες διεκδικήσεις.


Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου εφόσον έχουν εγγραφεί στα μητρώα του μέχρι και 10η Δεκεμβρίου 2016 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ως εξής:
  1. Τα Νομικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. (μέχρι και του έτους 2016),
  2. Τα Φυσικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2017, τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο (μέχρι και του έτους 2016).
Το ποσό και για τα δύο έτη (2015 και 2016) είναι 50,00ευρώ.
Το ΓΕΜΗ (Γενικό Εμπορικό Μητρώο) είναι το μητρώο επιχειρήσεων, στο οποίο η συνδρομή των επιχειρήσεων είναι υποχρεωτική, καθώς όλες οι επιχειρήσεις αργά ή γρήγορα θα χρειαστούν κάποια βεβαίωση και για να την έχουν θα πρέπει να έχουν πρώτα εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις απέναντι στο ΓΕΜΗ (http://www.businessportal.gr/articles/displayArticles/41).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 2821052329.
Κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου έχει αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων του Επιμελητηρίου Χανίων, οδός Ελ. Βενιζέλου 4 – Χανιά, από τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν το τμήμα κατάταξής τους.


ΠΙΣΤΕΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΑΣ
ΜΟΝΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ


Πάντα δίπλα σας,
Σϋλλογος Επιχειρηματιών Εστίασης Νομού Χανίων
τηλ. Επικοινωνίας 6988857438